This is alternative content.

Digitális Kaliber

Dimag PR

Haladjon Ön is a korral, olvassa kedvenc lapját digitális formátumban! 2012-t írunk, a Kaliber eddig is rendelkezett komoly cikkarchívumot felvonultató honlappal (www.kaliber.hu) és videóportállal (www.fegyvervideo.hu). Most még egy lépéssel tovább léptünk, és a komplett újság hozzáférhető már letölthető digitális formátumban (www.dimag.hu).

Kényelmes

Napjainkban a netbookok és táblagépek elterjedésével egyre többeket látni, ahogy könyvet, újságot olvasnak buszon, vonaton, vagy akár egy kávéházban mobil informatikai eszközökön. Egyrészt nekik jöhet jól az új elektronikus kiadásunk, másrészt annak, aki – esetleg otthoni gépén – komplett évfolyamokban akar keresgélni például egy adott gyártóra, vagy adott kaliberre. A szerkesztőségünkben nem kapható, nyomtatott formában már elfogyott régebbi számok is hozzáférhetővé válnak hamarosan, így akár számítógépünk merevlemezén birtokolhatunk egy kisebb könyvtárnyi, tízezernél több oldal szaksajtót.
Az újság elektronikus változatában természetesen a nyomtatottal azonos minőségű, nagyítható képek kapnak helyet, sőt, mód lesz aktív linkek és beágyazott videók elhelyezésére is, ezáltal többet is nyújt a klasszikus nyomtatott verzióhoz képest. Az új, legfrissebb lapszámok – alacsonyabb áron (540 Ft) – a nyomatott megjelenésével egy időben már letölthetőek/olvashatóak a netről, de lesz mód kedvezményes digitális éves előfizetés (6000 Ft) vásárlására is.
Ami pedig a legnagyobb megtakarítást jelenti, az a régi évfolyamok egyben való letöltése, hiszen a kettő évnél régebbi évfolyamaink (12 lapszám + évkönyv) csupán 1800 forintért lesznek letölthetőek. Érdemes visszalátogatni a www.dimag.hu oldalra időnként, de a magazinban folyamatosan közöljük a felkerült évfolyamok évszámait. Fizetés nélkül néhány oldal erejéig bele is lehet „lapozni” az oldalon a kiválasztott lapszámba.

Informatikai részletek

Újságunkat az ingyenesen letölthető, magyar nyelvű DimagReader keretprogrammal tudja olvasni, melynek használatáról és a digitális szolgáltatásról több információt a www.dimag.hu oldalon kaphat. A szoftver rendkívül felhasználóbarát és egyszerűen kezelhető az összes eszközön (MS Win, Android, iOS operációs rendszerek), melyre eddig kifejlesztették. Az egyszer megvásárolt magazint két különböző számítástechnikai eszközére töltheti le, így nemcsak az otthoni, hanem a munkahelyi gépén vagy tabletjén, okostelefonján is olvashatja lapunkat. Egyszeri letöltés utáni olvasás nem igényel online kapcsolatot, tehát roamingdíj fizetése nélkül vidáman vihetünk például külföldi nyaralásra teljes Kaliber-évfolyamokat is olvasgatni.
A letöltött magazint nyugodtan letörölheti, az bármikor újra letölthető ugyanarra a számítástechnikai eszközre. Ez a korlátozott memóriakapacitással rendelkező eszközök esetében hasznos funkció (tablet, okostelefon)! Az egész tranzakció a dimag.hu biztonságos bankkártyás fizetési rendszerén keresztül történik (Eurocard Mastercard, Visa).. n

ÁRAK

Kaliber új számok:
Darabonkénti digitális ár: 540 Ft
Digitális éves előfizetés: 12 db + évkönyv
Digitális éves előfizetés ár: 6000 Ft
Digitális féléves előfizetés: 6 db Digitális féléves előfizetés ár: 3000 Ft
Digitális 2012-es évkönyv: 1200 Ft

Kaliber régi számok:
2010–11-es évkönyv 1000 Ft/db
1998–2009-es évkönyv és különszámok 500 Ft/db
Előző két évfolyam (2010–2011-es) lapszámok 490 Ft/db
Előző két teljes évfolyam (2010–2011-es) évenkénti lapszámai (12 db Kaliber + 4 db különszám + 1 db évkönyv) 7000 Ft
Előző két teljes évfolyam (2010–2011-es) évenkénti lapszámai (12 db Kaliber + 1 db évkönyv) 5000 Ft
2009-es és azt megelőző évfolyamok 1 db 390 Ft/db
2009-es és azt megelőző teljes évfolyamok (12 db Kaliber + 1 db évkönyv) 1800 Ft
A régi évfolyamok folyamatosan kerülnek feltöltésre 1800 Ft/évfolyam áron! (4 db régi lapszám áráért + az az évi évkönyv is benne van!)

This is alternative content.

This is alternative content.

This is alternative content.

This is alternative content.